VELKOMMEN TIL TANDLÆGE DIGEBJERG

24 år i samme hus.

Derfor skal du gå til tandlæge hos os.

Når jeg tænker tilbage på de forgangne 24 år fyldes jeg af taknemmelighed over, at så mange har valgt mig som deres tandlæge. Det er et stort ansvar og en stor tillidserklæring, som jeg er meget bevidst om at gøre mig fortjent til. Jeg og mine dygtige medarbejdere bestræber os på for at hjælpe dig bedst muligt med at holde dine tænder stærke og sunde hele livet. Naturligvis har vi også nogle forventninger til dig. Gensidig tillid til at aftaler overholdes er vejen frem mod et lang og godt samarbejde. Vi giver dig altid et prisoverslag inden vi laver en større behandling, så du ved, hvad du går ind til. I mange tilfælde kan en behandling foretages i flere omgange over en længere periode, så tag det roligt, selvom du skal have lavet meget.Ved din side er der altid en tandlæge, en tandplejer eller en klinikassistent, som vil sørge for, at du befinder dig godt.

Vi foretager implantatbehandlinger

Søren har siden 1998 foretaget implantatbehandlinger og er medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi og European Association of Oral Implantology. Der sker hele tiden nyt på området

Veluddannet personale.

Vores dygtige tandplejere er uundværlige ved behandling af parodontitis. Grundig information og tålmodig behandling er hendes varemærke. Vores veluddannede klinikassistenter kan rense tænder, tage røntgenbilleder og informere dig om den behandling, du har brug for. Dermed skabes de bedste betingelser for, at tandlægen får den fornødne tid.